Vegetarisk tynnbrødrull
Vegetarisk tynnbrødrull
bilde/oppskrift fra dansukker.com
Share |

Dette trenger du

1 tynnbrød eller tortillalefse
1/2 gul paprika i terninger
1/2 rød paprika i terninger
4–5 små blomkålbuketter
2 dl squash i terninger
1 dl sjampinjong i skiver
1/2 dl purre i terninger
smør (evnt melange uten salt og melk) til steking

Salsa
1/2 avokado
1/2 dl finhakket rødløk
1/2–1 dl tomat, fint skåret i terninger
1/2 ss friskpresset lime- eller sitronsaft (evnt.)
1 ts Melis med sitronsmak

Slik gjør du

 

Mos avokadoen og bland i de øvrige ingrediensene,
stryk salsaen ut over brødet.

Brun grønnsakene i matfett.
Begynn med blomkålen, tilsett deretter squash og sjampinjong og til sist purre og paprika.
Stek ikke grønnsakene så lenge at de blir for myke, det må være en viss tyggemotstand.
Avkjøl grønnsakene før de legges på brødet.

Brett et stykke av brødet over grønnsakene, rull deretter sammen til et kremmerhus.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com