Superskruer
Superskruer
Sjekk at det ikke er egg i pastaen. Dersom ikke kjøpmannen i nabolaget har glutenfri pasta kan du høre om det er mulig å bestille! foto/oppskrift mat.no
Share |

Dette trenger du

3 porsjoner

300g kjøttdeig
1 ss olje til steking
1 stk. løk
2 ss tomatpuré
1 båt hvitløk
4 dl kjøttbuljong (utblandet)
1 ts salt
½ ts pepper
1 ts tørket oregano
150 g pasta (evnt glutenfri)

Slik gjør du

1. Kok pastaen som anvist på pakken.
2. Hakk opp løken. Varm olje i pannen. Stek løken forsiktig.
3. Brun kjøttdeigen og tilsett tomatpuré. Tilsett de øvrige ingrediensene og bland alt godt sammen. La kjøttsausen småputre til sausen tykner, ca 15 min.

PSST: Til denne retten har vi brukt fargerike og morsomme varianter av pasta, men du kan også bruke vanlig spaghetti eller makaroni (husk å sjekke innholdsfortegnelsen, finere pasta inneholder egg)

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com