Polarpizza
Polarpizza
Melkeallergikere kan bytte ut osten med knust potetchips eller bacon. Skjær baconet i mindre biter og legg det på pizzaen.Baconet behøver ikke stekes på forhånd. Har du laktoseintoleranse kan gost modnet ost som Norwegia, Jarlsberg,Gouda eller Edamerost benyttes. Gildes "god og mager"kjøttpølser er melke og glutenfrie. Foto/oppskrift mat.no
Share |

Dette trenger du

6 stk. pølser,f.eks gilde god og mager kjøttpølser
12 stk. polarbrød
1 glass pizzasaus
1 pk. revet mozzarella

Ingredienser etter valg:
Oliven
Paprika
Maiskorn
Tomat
Sjampinjong
Løk
Oregano
Jalapeno
Chili
Ruccula
Bacon
Soyaost

Slik gjør du

I ovnen: 225 °C i 10-15minutter.

1. Legg polarbrød på en plate med bakepapir.
2. Smør 1 ss pizzasaus på hvert polarbrød
3. Velg pølse og tilbehør etter eget ønske.
4. Stek på midterste rille i 10-15 minutter eller til "osten" er gyllen. Egner seg ypperlig til turmat.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com