Pannekaker-glutenfrie
Pannekaker-glutenfrie
Pannekaker blir vi aldri lei av. De kan spises kalde eller varme, med sukker eller syltetøy. Prøv med pisket krem og bær til. Eller gratiner de med kjøttfyll og ost. Mmm..
Share |

Dette trenger du

15 pannekaker
3 egg
7 dl melk som tåles (ev. havre, ris, soyamelk)
41/2 dl glutenfri melmiks, fin eller grov
4 ts sukker
1 krm salt
smør eller melkefri margarin til steking

Slik gjør du

  1. Visp sammen eggene med litt av melken
  2. Hell i melmiksen og fortsett å vispe. Spe med resten av melken. Ha i sukker og salt.
  3. La røren svelle ca 10 min, så den tykner litt
  4. Stek tynne pannekaker
  5. Stable pannekakene på et ildfast fat etterhvert som de blir ferdige, og sett i stekeovnen på 50 C

Tips!
Fyll pannekakene med rester fra kjøttsausen du hadde til spagetti dagen før. Rull de sammen, legg de i en ildfast form, strø ost over og gratiner de i ovnen på 180-200 C i 5-10 minutter til osten er smeltet

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com