Foliepakket turmat
Foliepakket turmat
Når man skal på tur og sekken fort blir full og tung, blir man fort oppmerksom på hva ting man har med egentlig veier. Da kan det være lurt å lage i stand ferdige turpakker som denne. Denne maten gjør godt for en sulten og sliten kropp. Gilde har gode melke/glutenfrie pølser i god og mager serien! foto/oppskrift fra mat.no
Share |

Dette trenger du

4 stk. grillpølse ("god og mager" fra Gilde)
1 stk. løk
2 stk. tomat
1 stk. purre
1 stk. squash
4 ts olje
4 ts provencekrydder
4 blad aluminiumsfolie

Slik gjør du

1. Del opp pølser og grønnsaker i passe biter/skiver.
2. Riv aluminiumsfolie i passe store ark og pensle dem med olje. Legg pølser og grønnsaker i, og topp det hele med provencekrydder. Pakk det tett og godt.
3. Legg pakkene med skjøten opp i glørne på bålet - og la dem "trekke" i varmen i ca. 20 minutter.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com