En het potet
En het potet
foto/oppskrift mat.no Prøv bakt potet med hot tacosaus og guacamole, enkelt og greit og HOT.
Share |

Dette trenger du

4 stk. bakepotet


Guacamole:
2 stk. moden avocado
saften av 1 stk. lime
1 ss finhakket løk
1 båt presset hvitløk
ca. 2 dråpe tabasco
1 ss salt
½ ss pepper

Slik gjør du

Mexikansk vri på bakt potet!
Ingenting er enklere enn å bake poteter. I mikroovnen går det utrolig kjapt. Full varme i 5-6 minutter, avhengig av størrelsen. Ellers bakes de i ovnen på ca 200 grader i en drøy time.

Guacamolen:
Mos avocadokjøttet med en gaffel og bland inn de øvrige ingrediensene.
Smak til med salt og pepper.
Selvfølgelig kan både hvitløk og tabasko sløyfes for den som ikke våget seg ut på det helt sterke.


Server bakt potet med mexikansk vri!
Med tacosaus og guacamole kommer bakepoteten i en litt mer utradisjonell og spenstig utgave.
Server den som tilbehør eller som en egen liten kveldsrett.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com