Ciabatta med hamburgerrygg
Ciabatta med hamburgerrygg
Enkel og rask mat som metter. Ciabatta er brød som opprinnelig kommer fra Italia og har blitt veldig populært verden over. Fyll det med kjøttpålegg og du har et kjapt måltid, evt. noe ekstra godt i matpakka! Ciabatta lages normalt uten melk og egg.
Share |

Dette trenger du

16 skive hamburgerrygg
4 stk. ciabattabrød (sjekk innholdsfortegnelsen)
4 ts sennep
2 stk. tomat i skiver
1 stk. purre

Slik gjør du

1. Del ciabattabrødet i to og varm det lett i en brødrister eller en tørr stekepanne

2. Smør litt sennep på den ene halvdelen

3. Legg på hambyrgerrygg, tomat og finsnittet purre, legg på lokket.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com