Baconburger
Baconburger
Har du prøvd hjemmelaget hamburger, er det noe du alltid kommer tilbake til. Å lage din egen hamburger er lettere enn du tror. Alt du trenger er to hender, en stekepanne og ingrediensene. Etter et par ganger begynner du å eksperimentere med ingrediensene, og da kjøper du nødig ferdiglagede burgere igjen foto/oppskrift mat.no
Share |

Dette trenger du

500 g kjøttdeig
1 ts salt
½ ts pepper
3 ts worcestershire-saus
8 skive bacon
8 stk. frisk sjampinjong
2 ss melkefri margarin eller olje til steking
4 stk. hamburgerbrød ( sjekk innholdsfortegnelsen!)
4 blad issalat
1 stk. tomat
½ stk. løk
4 ss chilisaus

Slik gjør du

1. Ha salt, pepper og Worchestershiresaus i en bolle sammen med kjøttdeigen og rør lett sammen.

2. Lag fire flate burgere og stek dem på sterk varme.

3. Del soppen i skiver og stek den gyllen. Baconskivene sprøstekes.

4. Legg i burgerbrød sammen med strimlet salat, tomat- og løkskiver, sprøstekt sopp og bacon og topp det hele med chilisaus. Server med friterte chilipoteter.

PSST: Varmer du hamburgerbrødene i en grillpanne blir de ekstra gode!

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com