Rabarbrasaus til kjøtt
Rabarbrasaus til kjøtt
bilde/oppskrift fra dansukker.com Rabarbra inneholder mye syre. Vær klar over at syren kan forverre atopisk eksem.
Share |

Dette trenger du

1 l rabarbra
2 gule løk
6 dl Sukker
1/2 ts malt hvit pepper
1 ts malt krydderpepper
1 ts malt kanel
1 ss ren eddik 24%
eller 2 ss eddiksprit 12%
1 dl vann

Slik gjør du

1. Dra skallet av rabarbraen og skjær den i centimeterstore terninger. Skrell og hakk løken.

2. Bland samtlige ingredienser i en gryte, og kok til massen tykner, ca. 1 time.

3. Hell over i varme, godt rengjorte (skylt i bensoat) glass. Legg på lokk straks. Oppbevares i kjøleskap. Holdbar i ca. 4 måneder.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com