Bolognese
Bolognese
bilde/oppskrift fra mat.no. Bolognese serveres til pasta. Har du rester kan det være lurt å fryse de ned og siden bruke på pizza.
Share |

Dette trenger du

400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
1 stk. løk
2 stilk stilkselleri
1 stk. gulrot
4 skiver bacon
ca. ½ ts salt
½ ts pepper
¼ ts malt muskat
2 ss tomatpuré
1 boks hermetiske tomater
3 dl kjøttkraft eller buljong

Slik gjør du

1. Rens og finhakk grønnsakene. Skjær bacon i tynne strimler eller terninger.

2. Ha kjøttdeigen i varm panne og stek den på middels varme. Ha i de finhakkede grønnsakene, bacon og tomatpuré. Hell over tomatene.

3. Tilsett kraften/buljongen og la sausen koke i ca. 20 minutter. Smak til med krydder.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com