Avokado og
Avokado og "majones" salat
2 porsjoner som hovedrett, 4 porsjoner som forrett. oppskrift/bilde fra www.alprosoya.com Dersom du er nøtteallergiker må selfølgelig mandlene kuttes ut i denne retten. Bytt til gresskarkjerner eller pinjekjerner !
Share |

Dette trenger du

 

Salat 

En pose med blandet salat

4-6 plommetomater, delt i to

1 pære, skrelt og delt i tynne båter

(evnt.noen få mandler uten skall)

 

 

 

 

 

 

Avocado-majones 

1 avokado

250g Alpro soya yoghurt naturell

½ ts fersk chilli (hakkes, fjern frøene)

½ lime

1 presset hvitløk

Slik gjør du

Mandlene stekes gyldne i stekepannen.
Legg salatblader, tomater og pære i en salatbolle.
Ha ingrediensene til Avocadomajonesen i en foodprosessor og bland.
Hell dressingen over salaten, og dryss tilslutt mandlene over.
Ikke la salaten stå for lenge, den tar seg best ut før avocadoen mister sin flotte grønne farge.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com