Ananassalat med chili
Ananassalat med chili
Har du prøvd grillet ananas? Dette er en kjempegod salat til grillet kjøtt. Du kan også bruke denne salaten som egen forrett bilde/oppskrift fra mat.no
Share |

Dette trenger du

1 stk. frisk ananas
1 stk. rød chili
ca. 50 g frisk ingefær
2 ss hakket frisk koriander
1 ½ dl solsikkeolje
1 stk. lime
½ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du

Skrell ananasen, skjær den i to og fjern kjernen.
Skjær ananasen i 5 mm tykke halvmåner og pensle disse med litt solsikkeolje.


Grill ananasen på begge sider på sterk varme i totalt 5 minutter.


Ta ut frøene av chilien og finhakk den. Bland med finrevet ingefær, frisk koriander, limesaft og olje i en bolle.
Ha i de nygrillede ananasbitene og smak  om nødvendig til med salt og pepper.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com