Karbonader med løk
Karbonader med løk
Karbonader er mat som alle liker. Serveres både til lunsj og middag, på koldtbord og i mange sosiale lag. oppskrift/bilde mat.no
Share |

Dette trenger du

500 g karbonadedeig
1 ts salt
½ ts pepper
½ ss potetmel
½ dl vann
2 ss melkefri margarin /olje til steking

Slik gjør du

1. Elt karbonadedeigen lett med salt, pepper og potetmel. Rør inn vannet.

2. Form karbonadene til 6 store flate kaker. Lag rutemønster på overflaten med en sløv kniv.

3. Karbonadene brunes i melkefri margarin på begge sider ved forholdsvis sterk varme. Etterstek ved svak varme 2-3 minutter.

Server nystekte karbonader på godt brød med stekt løk og salat som kveldskos, eller med kokte poteter og grønnsaker til middag.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com