Hawaiigryte
Hawaiigryte
Kommer du sent fra jobb, har dårlig tid før du skal rekke neste aktivitet og i tillegg må lage middag? Da er dette retten for deg. Denne retten er med arbeid og koketid ferdig på maks 20 minutter. Kokos og muskat er ikke i nøttefamilien, og tolereres godt av de fleste. bilde/oppskrift fra mat.no
Share |

Dette trenger du

400 g kjøttdeig av svin
2 ss melange uten melk, eller olje
2 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
2 dl kokosmelk
¼ pk. ruccula salat
1 ts salt

Slik gjør du

1. Stek kjøttdeigen i en stekepanne med margarin/olje. Ha i kokosmelk, ananas og all fruktsaften.

2. La det putre noen minutter slik at kraften koker litt inn. Like før servering blandes ruccula inn i gryteretten.

Serveres med ris.

  

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com