Grillet indrefilet av svin med kryddersaus
Grillet indrefilet av svin med kryddersaus
bilde/oppskrift fra dansukkert.com. Bytt gjerne til kyllingkjøtt i denne retten !
Share |

Dette trenger du

600 g svinefilet
salt
pepper

Saus
1/2 dl finhakket gul løk
1 presset hvitløksfedd
1 ss olje
1 ts malt koriander
1 krm cayennepepper
1 ts paprikapulver
1 dl Sirup
1 ts potetmel
1 1/2 dl vann
1 ts salt
1/4 dl ferskpresset sitronsaft
1 ss kinesisk soya

Slik gjør du

1. Rens og skjær svinefileten i biter. Tre kjøttbitene på 4 grillspyd. Strø på salt og pepper. Grill spydene i ca. 10 minutter.

2. Fres løken i oljen i en kasserolle. Tilsett krydder, hvitløk og sirup. Rør ut potetmelet i vannet og rør det sammen med den freste løken. Rør inn soya og sitronsaft. Småkok til det tykner.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com