Easy baked ham
Easy baked ham
oppskrift/bilde fra www.dansukker.com
Share |

Dette trenger du

1,2 kg hamburgerrygg med ben
2 dl Brun Farin
3 ts sennepspulver
2 dl sherry eller ananasjuice

Slik gjør du

En saftig hamburgerrygg som passer perfekt med cajunris og en frisk salat.

1. Sett ovnen på 200 °C.

2. Skjær bort fett og ben på hamburgerryggen. Skjær den i skiver og legg den i en ildfast form.

3. Bland farin og sennepspulver. Strø blandingen over hamburgerryggen.

4. Hell over sherry eller ananasjuice og sett på lokk eller legg på folie.

5. Stek i ovnen i ca. 25 minutter. Ta bort lokket/folien mot slutten av steketiden slik at overflaten blir lett brunet.

Server gjerne med en bønnesalat og cajunris eller poteter.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com