Sjokoladekake-glutenfri
Sjokoladekake-glutenfri
Denne sjokoladekakeoppskriften er hentet fra Holmen Crisp sine nettsider. Det er brukt Jyttemjøl som er naturlig fritt for gluten. Melet kan brukes av hvetemelallergikere og cøliaker.
Share |

Dette trenger du

3 egg
200 gr sukker
3 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
2 ss kakao
170 gr Jyttemjøl
1 dl appelsinjuice
200 gr mykt smør/melkefri margarin

Slik gjør du

  • Egg og sukker piskes luftig.
  • Bland i alle ingredienser.
  • Smør piskes i til slutt.
  • Stekes ved 180 grader i 35 – 40 minutter.
  • Bruk rund form som er godt smurt og strødd
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com