"Ostekake" med jordbærgele
"Ostekake" smaker like godt for alle, og er perfekt å servere dersom du får en melkeallergiker eller eggallergiker på besøk. Oppskrift og bilde har vi fått fra Hallbjørg Øien
Share |

Dette trenger du

1 pakke kornmokjeks

200 g melkefri margarin

1 pakke gele (valgrfi type)+2,5 dl vann

1 pakke Oatly vaniljesaus

1 pakke Go Green Vispi

1/2 pakke Tofutti Creamy Smoth (original)

Slik gjør du

  1. Knus kjeksen og bland med margarinen. Trykk blandingen ned i en smurt rund kakeform
  2. Kok opp geleen med 2,5 dl vann(halvparten av vanlig menge)
  3. Bland sammen den ferdige vaniljesausen, GoGreen Vispi og Tofutti  Cream smooth. Visp inn avkjølt gele
  4. Hell "osteblandingen" over kjeksen
  5. La stå i kjøleskap til den er stivnet (ca. 4 t)
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com