Jordbærgelékake
Jordbærgelékake
Imponer venner og familie med denne kaken. En delikat og god kake som også kan lages i små porsjonsformer om du skulle ønske det.
Share |

Dette trenger du

1 stk sukkerbrødbunn som tåles

1 kurv jordbær

2 pk gelépulver med jordbærsmak som blandes ut med litt mindre væske enn anvist

Slik gjør du

Bruk en kakeform på størrelse med sukkerbrødet og dekk hele bunnen med rensede, hele jordbær.

Hell over litt av geléen og la det stivne litt (bli litt "tykk") før du legger på kakebunnen.

Bruk en øse til å ha på geléen til den dekker og trekker inn i sukkerbrødet.

La stå i kjøleskap i minst 8-10 timer slik at geleen stivner. Like før servering, dynk undersiden av bollen i litt varmt vann før du legger på et brett og vender formen.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com