Glutenfri kokosrull
Glutenfri kokosrull
Glutenfri kokosrull er rask å lage. Bland sammen ingrediensene og stek i kun 5 minutter! Vi bruker kokosmasse og potetmel i stedet for hvete. Det betyr at både cøliakere og hveteallergikere kan spise denne kaken. Foto/oppskrift: dansukker
Share |

Dette trenger du

Ca. 15 skiver

3 egg

2 dl sukker

1 ss vaniljesukker

3 dl kokosmasse

3/4 dl potetmel

1 1/2 ts bakepulver

 

Til Kaken

1 dl kokosmasse

1/2 dl sukker

 

Fyll

100 g melkefri margarin (eller smør dersom det tåles)

1 dl brunt sukker

2 ss vaniljesukker

Slik gjør du

  1. Pisk eggedosis av egg, sukker og vaniljesukker
  2. Bland sammen de øvrige ingrediensene og vend dem inn i deigen
  3. Bre deigen ut på smur bakepapir i en langpanne
  4. Stek på midterste rille ved 250 C i ca 5 minutter
  5. Strø kokosmasse og sukker på kaken før den vendes over på et bakepapir
  6. Bland sammen ingrediensene til fyllet og bre det over kaken
  7. Rull sammen fra langsiden
  8. Oppbevares i kjøleskap
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com