Eplekake med butterdeig
Eplekake med butterdeig
Butterdeigsplater er uten melk og egg, og et flott utgangspunkt for mange spennende retter! Tåler du ikke epler kan du prøve pærer i denne retten ! Det smaker deilig med litt vaniljeis til. Prøv soyaiseller risis dersom du reagerer på melk. Oppskrift/foto; Findus
Share |

Dette trenger du

4 porsjoner
4 plater butterdeig
8 mellomstore epler (pære)
Kanel
Rosiner
Perlesukker

Slik gjør du

1. Kjevle ut butterdeigen. Skjær rundt en tallerken på ca 20 cm i diameter.
2. Skrell eplene, del dem i skiver og legg på.
Strø over kanel, rosiner og sukker.
3. Stekes i ovn på 220°C i ca 15 min.
4. Serveres med varm vaniljesaus.

 

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com