Eplefylte butterdeigsboller
Eplefylte butterdeigsboller
Butterdeigsplater er flott å bruke for melkeallergikere og eggallergikere. Her er det brukt eple inni bollen. Bruk fantasien når du pynter bollen med sjokolade! foto/oppskrift fra Findus.no
Share |

Dette trenger du

4 porsjoner
2 plater butterdeig
Bjørnebær
Sjokolade du tåler
2 epler

Slik gjør du

1. Del platene i 2 og kjevle til dobbel
størrelse.

2. Skrell eplene og del dem i to. Legg et
halvt eple på deigen med snittflaten opp,
brett opp hjørnene og press sammen.-


3. Snu bollene og pensle med egg (dersom du tåler det)


4. Stekes i ovn på 200°C i 15 min.

5. Avkjøl bollene og lag et ansikt av bær
og smeltet sjokolade.

 

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com