Camillas kaffekake (glutenfri)
Camillas kaffekake (glutenfri)
Jyttemel er en fiberrik melblanding naturlig fritt for gluten, laget spesielt for hveteallergikere eller cøliaker.Holmen Crisp produserer melet og oppskrift/bilde er fra Holmens hjemmeside.
Share |

Dette trenger du

  • 3-4 egg
  • 5 dl sukker
  • 4 dl Jyttemjøl
  • 3 ts bakepulver
  • 3 ts vaniljesukker
  • 3dl melk som tåles
  • 225 gr smeltet smør/melkefri margarin
Glasur:
  • 1 ½ dl melis
  • 2; ss kakao
  • 3 ts vaniljesukker
  • 3 ss sterk kaffe

Slik gjør du

  1.  Visp egg og sukker luftig. Tilsett de andre ingrediensene.
  2.  Stekes i langpanne ved 250 grader ca. 15 minutter.
  3. Glasuren smøres på mens kaken er varm.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com