Brownies servert med rips
Brownies servert med rips
Brownies er alltid populært. Server brownies med rips eller andre friske bær, og du har en herlig dessert eller kake til kaffen. Oppskrift/foto; opplysningskontoret for brød og korn
Share |

Dette trenger du

  • 3 dl sukker
  • 4 ss kakaopulver
  • 1,5 dl hvetemel(ev. glutenfritt mel)
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts salt
  • 150 g smeltet avkjølt smør eller melkefri margarin
  • 2 stk. egg
  • Tips; dersom du bruker "melange margarin uten salt og melk", må du tilsette litt salt for å unngå en litt tam smak.

    Slik gjør du

    Bland alt det tørre. Tilsett egg og smeltet smør/margarin, og bland godt.  Fordel røren i en 24-26 cm smurt rund form.

    Stek kaken midt i ovnen på 150-175 °C i 30 minutter. Stekeovner varierer ofte i temperatur, sjekk derfor mot slutten av steketiden, om kaken nærmer seg ferdig. Kaken skal være litt seig.

    Server kaken med rips eller andre friske bær.

    Skriv ut
    Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com