Bondekaker
Bondekaker
Gode kjeks/kaker til ettermiddagskaffen! Det er brukt smør i oppskriften, dette vil gå greit for en med laktoseintoleranse. Melkeallergikere kan derimot ikke bruke smør i oppskriften Foto/oppskrift; semperglutenfritt.no
Share |

Dette trenger du

150 g smør
1 dl sukker
2 ss mørk sirup
1 dl mandel, hakket
4 dl Semper Miks, Semper Fin Miks eller Semper Lavprotein Miks

Slik gjør du

  1. Rør smør, sukker og sirup hvitt. 
  2. Tilsett mandel og miks. 
  3. Rull ut deigen til 2 lengder, ca 3 cm i diameter. 
  4. La lengdene stå kaldt i 1 time. 
  5. Skjæres i ½ cm tykke skiver. 
  6. Legg skivene på stekebrett kledd bakepapir. 
  7. Stekes ved 200 °C i ca 10 minutter.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com