Bløte daimruter
Bløte daimruter
Daimrutene skal ha en litt myk konsistens,de inneholder ikke mel så de er perfekt å servere dersom du får en med cøliaki på besøk!
Share |

Dette trenger du

500g smør

250 g kokesjokolade

8 stk egg

7 dl sukker

1 ts salt

100 g valnøttkjerner, grovhakkes

1 dobbel daimsjokolade, hakket

Slik gjør du

1. smelt smør og kokesjokolade

2. Visp sammen egg og sukker og rør inn resten av ingrediensene

3. Hell røren i en bakepapirkledd form, ca. 25x35 cm. Stek på nederste rille ved 180 C i ca 40 minutter

4.Bruk en skarp kniv og skjær i biter, oppbevares i kjøleskap

 

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com