Sjokolade Cookies
Sjokolade Cookies
Sjokoladecookisene smaker godt sammen med et glass melk, eller en god kopp kaffe.
Share |

Dette trenger du

2,4 dl smeltet avkjølt melkefritt margarin

1,8 dl sukker

1,8 dl brunt farin

1 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

1 ts salt

3 plater grovt hakket kokesjokolade (som tåles)

2 ss kaldt vann

5,4 dl hvetemel

(3 dl grovhakkede nøtter dersom man tåler det)

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene sammen i en bolle
  2. La deigen hvile 30 min
  3. Trill til runde kuler og legg på bakepapirkledd plate. de vil flyte utover under stekingen
  4. Stek ved 200 C i 10-12 min
  5. Avkjøles først på stekebrettet, ha deretter over på rist, og så over i tett kakeboks (ev fryser)
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com