Rosinmakroner
Rosinmakroner
Deilige rosinmakroner, helt uten hvetemel og melk! foto/oppskrift; dansukker
Share |

Dette trenger du

4 eggehviter

1 dl sukker

100 g rosiner

100 g valnøtter, hakkede

100 g mandelmel

Slik gjør du

  1. Visp eggehvitene til stivt skum, tilsett sukkeret mens du hele tiden rører
  2. Visp til røren er hvit og blank
  3. Bland forsiktig inn rosiner, valnøtter og mandelmel i eggehvitene
  4. Sett klatter med røre på bakepapirkledd bakebrett. Bruk 2 teskjeer. Ha god plass mellom
  5. Stekes i 25 min på 150 C
  6. Avkjøles og oppbevares tørt
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com