Fiken og sjokoladetrøffel
Fiken og sjokoladetrøffel
Fiken hører julen til, og her er en spennende balsamico og sjokoladevariant. Oppskrift/foto; Oatly
Share |

Dette trenger du

Fiken og Sjokoladetrøffel

Balsamicoeddik

100 g tørkede fiken

250 g mørk sjokolade (melk, gluten og nøttefri)

1,5 dl Oatly iMat 13% havrefløte

Slik gjør du

  1. Skjær bort stilkens feste på fiknene
     
  2. Skjær fiknene i 6 x 6 mm og legg over i en bolle
     
  3. Hell over balsamicoeddig til det dekker, la stå kaldt til neste dag
     
  4. Hakk sjokoladen i biter
     
  5. Kok opp Oatly iMat og hell over sjokoladen. Rør til alt er smeltet og du har fått en jevn masse
     
  6. Bland i fiknene uten væsken, og la det kjølne før du heller det i en form
     
  7. Sett i kjøleskap, og skjær opp når det er blitt helt kaldt
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com