Squash og Tomatgrateng
Squash og Tomatgrateng
bilde/oppskrift www.alprosoja.com Se egen oppskrift på melke/glutenfri saus. Pinjekjerner er ikke i nøttefamilien, tåles derfor av nøtteallergikere.
Share |

Dette trenger du

  • 4 medium squash
  • 6 plommetomater
  • 2ss olivenolje
  • 2 hvitløksbåter
  • Svart pepper
 
  • 6 dl hvit saus som tåles
  • Basilikum
  • 25g pinjekjerner

Slik gjør du

Skjær squashen på langs og så i fingerlange stykker. Del tomatene i to. Legg grønnsakene i en ildfast form sammen med olivenolje og hvitløk som er delt i skiver. Krydre.

Ha i ovnen i 20-25min på 200 C, til squashen har begynt å bli brun.

 

Bland sammen sausen med basilikum og pinjekjerner. Krydre. Hell sausen over grønnsakene og ha tilbake i ovnen i 10 min.

 

200 C, i totalt 30 min.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com