Grønnsaker på grillen
Grønnsaker på grillen
bilde/oppskrift fra mat.no
Share |

Dette trenger du

Tomater
Paprika
Maiskolber
Løk

Grillspidd
Sjampinjonger
Paprika
Løk
Squash
svisker
Agurk

 

Slik gjør du

1.Grillede tomater er gode i seg selv. Men de kan også varieres. Ta ut kjernen og fyll opp med potetmos, sjampinjong eller italiensk salat. Nydelig!

2.Tomater i tykke skiver kan pakkes med frisk rosmarin i aluminiumsfolie og grilles møre.

3.Paprika er også perfekt grillmat. Fyll paprika med kjøttdeig eller soppstuing.

4.Hele maiskolber pakket i folie er snadder.

5.Eller løk! Pakk den i folie med en skvett rødvin og rosmarin og la den grille i 20-30 minutter. Dette er godt!

6.Du kan også tre et grillspidd av grønnsaker. Sjampinjonger, paprika i biter, løk i biter, squash i biter, svisker, agurkbiter. Forsøk å holde omtrent samme størrelse på bitene.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com