Couscous
Couscous
Pinjekjerner kan som her erstatte nøtter i en del matretter. bilde/oppskrift fra dansukker.com
Share |

Dette trenger du

5 dl vann
4 dl couscous
1 dl tørkede aprikoser i biter
1/2 dl rosiner
1/2 dl katrinplommer i biter
1 ts harissa
1 ts kardemomme
1/2 g safran
1 ts Brun Farin
1 revet eller hakket hvitløksbåt
2–3 ss hakket, frisk mynte
4 ss ristede pinjekjerner

Slik gjør du

Legg couscous og frukt i en bolle.
Kok opp vannet og hell det over couscousen og frukten.
Rør i safran, harissa, kardemomme og brun farin.
Legg på lokk og la stå i 15 minutter.
Bland i hvitløk, mynte og pinjekjerner.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com