Mintpletter
Mintpletter
bilde/oppskrift fra dansukker.com. Det er et godt utvalg av sjokolader uten melk og nøtter. Jeg foretrekker Odense mørk sjokolade som har en mild og god smak.
Share |

Dette trenger du

1 eggehvite
4 dråper peppermynteolje
4 dl Melis
100 g mørk sjokolade

Slik gjør du

1;Pisk eggehviten stiv.

2;Drypp i peppermynte-oljen. Bland i melis til massen er fast og smidig.

3;Dryss melis på bordplaten, hell ut massen og elt den glatt. Kjevle den ut til den er ca. 1/2 cm tykk.

4;Trykk ut små rundinger, f.eks. med et snapsglass.

5;Smelt sjokoladen i vannbad eller på lav effekt i mikrobølgeovn. Dypp mintplettene i sjokoladen. La dem stivne på rist.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com