Pitabrød, glutenfritt
Pitabrød, glutenfritt
Foto/oppskrift; Finax
Share |

Dette trenger du

360 g (ca 6 dl) Finax Glutenfri Melmiks (inneholder melk)

0,5 dl Pofiber

25 g gjær

2 ss olje

1 ss Fiber Husk

0,5 ts salt

1 ts sukker

3,5 dl vann ca 37 grader

Slik gjør du

Bland ut Fiber Husk og gjær i vannet og la svelle i 10 minutter.

Ha i de øvrige ingrediensene og elt i kjøkkenmaskinen i 5 minutter. La deigen heve under er klede i ca 45 minutter. Ha ovnen på 250 C og varm samtidig opp en stekeplate.

Del deigen i 10 biter, form til boller som trykkes ned til de er ca 0,5 cm tykke. Bruk lett melede hender og bakebord når du arbeider med deigen.

Legg brødene på den oppvarmede stekeplaten, sett platen inn på midterste rille og stek ca 8 minutter på 250 C. Avkjøles under et klede.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com