Müslibrød med linfrø - glutenfritt
Müslibrød med linfrø - glutenfritt
Foto/oppskrift; Finax
Share |

Dette trenger du

6 dl vann

1 dl linfrø

4 dl Finax Naturlig Glutenfri Müsli

50 g gjær

50 g romtemperert smør eller melkefri margarin

70 g (0,5 dl) mørk sirup

1 ss eddik

3 ts salt

800 g ( ca 13 dl) Finax Glutenfri Melmiks (inneholder melk)

Slik gjør du

Løs opp gjæren i det fingervarme vannet 37º.

Bland sammen alle ingredienser i kjøkkenmaskin og elt i 5 minutter. La deigen heve under et klede i ca 30 minutter. Fordel deigen i 2 smurte bakeformer ca 1 liter og hev på ny i 30 minutter.

Stek brødene på nederste rille i ovnen i ca 35 minutter på 225º.  

Pensle de nystekte brødene med litt smeltet smør eller margarin.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com