Minibaguetter - glutenfrie
Minibaguetter - glutenfrie
Garner baguettene med det du tåler og liker f eks sesam, timian eller ost. Pensle med olivenolje. Foto/oppskrift; Finax
Share |

Dette trenger du

12-15 stk
3 dl vann

25 g gjær

1 ss Fiber Husk

50 g soltørkede tomater

2 ts salt

1 ts honning

1 ss olivenolje

420 g (ca 7 dl) Finax Naturlig Glutenfri Melmiks

Pensling og garnering

Olivenolje, sesam, timian eller ost,

Slik gjør du

Løs opp gjæren i det fingervarme vannet. Ha i Fiber Husk og strimlede soltørkede tomater. Rør om og la blandingen svelle i ca 10 minutter.

Tilsett salt, honning og olivenolje. Bland i melmiksen, men spar litt til utbakingen.

Elt deigen i kjøkkenmaskin i minst 5 minutter. La deigen heve i bakebollen under et klede i ca 30 minutter. Ha mel på bakebordet og del deigen i mindre biter som formes til baguetter.

Pensle med olivenolje og strø på sesam, timian eller ost

Legg bollene på bakepapirkledd plate og hev i ca 20 minutter. Stekes midt i ovnen i 12-15 minutter på 175 C

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com