Grove muffins med eple, kanel og mandler
Grove muffins med eple, kanel og mandler
Grove muffins inneholder mandler som er fulle av sunne fettstoffer, og kanel som er rik på antioksidanter. I tillegg er jo også epler med, som man heller ikke skal forakte! Oppskrift fra kokeboken "100 % naturlig", foto: Lene Simonsen
Share |

Dette trenger du

200 g Jytte Original

100 g glutenfrie havregryn

1/2 ts salt

2 ss bakepulver

2 egg

2 ss kaldpresset olivenolje

ca. 4 dl. vann

1 dl eplejuice

1/2 ts kanel

1 eple kuttet i små terninger

3 ss hakkede mandler

Slik gjør du

  • Bland alt det tørre
  • Ha i vann eplejuice, egg, olivenolje, eple og mandler
  • Fyll de smurte muffinsformene 2/3 fulle (bruk helst muffinsbrett i teflon)
  • Stekes på 230 grader i ca. 20 min.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com