Christos panne
Christos panne
foto/oppskrift mat.no Enklere kan det ikke gjøres!
Share |

Dette trenger du

½ kg potet i båter
1 boks hakkede hermetiske tomater
1 stk. løk i skiver
3 båt hvitløk i skiver
1 ss tørket oregano
½ ts salt
½ ts pepper
4 stk. kyllingfilet

Slik gjør du

Kyllingfileten kan byttes med lammefilet eller magert svinekjøtt.


Det hele legges i en smurt ildfast form, med kjøttet underst.  Bland potetbåter, løk, hermetiske tomater, krydder og godt med olivenolje i en bolle. Helles over kyllingfiletene. For sterkere smak ha i en hakket rød chili.


Formen stekes i ovn ved 175 grader C i ca. 45 minutter.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com