Purrekubber med bacon
Purrekubber med bacon
Parmesan inneholder så og si ikke laktose, så dette er ok å spise for deg med laktoseintoleranse. Melkeallergikere må derimot ikke spise parmesanen i denne retten. Foto/oppskrift;frukt.no
Share |

Dette trenger du

  • 1 stk. purre
  • 4 skive bacon
  • nykvernet pepper
  • 1 ss revet parmesan

 

Slik gjør du

Del purren i 4 kubber og forvell dem et par minutter.

Surr baconskivene rundt purrekubbene og fest dem gjerne med en tannpirker, e.l.

Stek kubbene i panne eller på grillen til baconet er sprøtt og godt.

Nykvernet pepper over til slutt, og gjerne litt revet parmesan.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com