Marinerte reker
Marinerte reker
oppskrift/bilde fra dansukker.com
Share |

Dette trenger du

  • 300 g rensede reker
  • 2 tomater
  • salat, gjerne flere typer


Marinade

  • 1 dl hakket basilikum
  • 1/2 dl finhakket dill
  • 3/4 dl olje
  • 2 ss ferskpresset sitronsaft
  • 1 ss Råsukker
  • 1 ts finstrimlet sitronskall

Slik gjør du

  1. Skrell tomatene og ta ut kjernene.

  2. Skjær dem i terninger.

  3. Bland reker og tomathakk.

  4. Bland samtlige ingredienser til marinaden. Hell marinaden over reke-tomatblandingen.

  5. Legg salatblad i bunnen av en bolle eller fire porsjonsskåler. Fordel rekene.

  6. Serveres med godt brød til.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com