Juletapas
Juletapas
Når du skal servere juletapas må du sørge for å justere mengden etter hvor mange retter du ønsker å lage. Retten kan brukes som forrett, når du har lyst på noe godt eller som en del av et tapasbord. foto/oppskrift; mat.no
Share |

Dette trenger du

3 skive julesylte ca. 1,5 cm tykke
½ pk. ruccula
18 stk. svisker uten sten
18 stk. tørket aprikos
2 ss olivenolje
1 ts nykvernet pepper
1 ts salt

Slik gjør du

 1. Skjær sylta i biter. Sett den på tannpirker (uten fluorsmak) sammen med sviske og aprikos. 

2. Vask rucculasalaten og vend den i litt olje. Krydre med salt og pepper.  

3. Legg salaten på fat med syltepinnene på toppen. 

Serveres som en av flere tapasretter.

 

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com