Laksepakke i folie
Laksepakke i folie
I laksepakke i folie kan melkeallergikere bytte ut tzatziki med litt melkefri margarin, gjerne smakssatt med litt krydder eller urter. Man kan også helle litt iMat havrefløte over laksen, så får man en slags "fløte"saus. De fleste med laktoseintoleranse vil tåle tzatzikien. Oppskrift/foto;mat.no
Share |

Dette trenger du

4 porsjoner
320 g laks
80 g rød paprika
80 g oransje paprika
80 g gul paprika
200 g stilkselleri (stangselleri)
4 dl tzatziki, (eller litt melkefri margarin for melkeallergikere)

Slik gjør du

1.Bruk aluminiumsfolie som du bretter dobbelt.

2.Lag en bunn i folien, og legg i laks og grønnsaker skåret i biter. Pakk folien godt rundt, slik at det blir en liten pose.

3.La den ligge i bålet i ca 5 minutter. Se på den om den er gjennomvarm, om ikke la den ligge noen minutter til.

4.Server med tzatziki dersom du tåler melkeprodukter. Hvis ikke smaker det godt med litt margarin som tåles.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com