Fisk i form
Fisk i form
Fisk og grønnsaker hører sammen! Bruk den fisken du liker, tilsett grønnsaker og fløte og vips har du en smakfull, lettere og enkel middag. Melkeallergikere må bytte ut matfløte med soya- eller havrefløte, og unnlate osten. Oppskrift/bilde er hentet fra mat.no.
Share |

Dette trenger du

800 g torskefilet eller annen fisk
2 stk. purre , i skiver
1 stk. grønn squash , i terninger
1 stk. rød paprika , hakket
1 ts salt
½ ts pepper
2 båter hvitløk
4 ss kruspersille , hakket
4 stk. tomat , i skiver
2 dl matfløte evt soya- el havrefløte
100 g lettere norvegia , revet (utelates ved melkeallergi)

Slik gjør du

1. Smør en ildfast form og legg fisken i.
2. Dryss over salt og pepper.
3. Legg grønnsakene over fisken, tomatskivene på toppen.
4. Hell over matfløten.
5. Strø revet ost over og stek retten.

I stekeovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com