"Milkshake"
Denne drikken kan varieres med frukt og bær du måtte ha for hånden. Rismelka er et godt alternativ for deg som er allergisk mot melk eller soya. Melken smaker like godt dersom peanøtter må utelates pga allergi. oppskrift/bilde fra www.imaginefoods.com/europe
Share |

Dette trenger du

  • 2 store glass avkjølt rismelk
  • 1 moden banan, skjært i biter og frossen
  • 1-2 ts peanøttsmør *

Slik gjør du

1.Ta bananene ut av fryseren og del i mindre biter.

2.Ha ingrediensene i hurtigmikser og kjør til massen er glatt og kremaktig.

3.Serveres straks i høye glass. Du kan variere smaken med å tilsette bær eller myke frukter.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com