Sitronmouss
Sitronmouss
bilde/oppskrift fra dansukker.com Melkeallergikere kan bytte ut kremfløten med "gogreen visp" fløteerstatning som er basert på havre. Gogreen kan kjøpes bl.a på Rimi.
Share |

Dette trenger du

1/2 dl Gelésukker Multi

2 dl kremfløte, er fløteerstatning 

2 ss friskpresset sitronsaft

Slik gjør du

Kok opp Gelésukker Multi og 1 dl fløte.
Tilsett sitronsaften.
La blandingen avkjøles.
Visp resten av fløten til krem og vend den ned i den avkjølte blandingen.
Drypp gjerne litt sitronlikør eller påfør litt revet sitronskall ved serveringen.
I stedet for sitronsaft og –skall kan du bruke 1-2 ss kakao og 1 ss Xante pærekonjakk.
Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com