Rispudding
Rispudding
bilde/oppskrift fra www.alprosoya.com Muskatnøtt er ikke i familie med nøtter,så den kan brukes av nøtteallergikere.
Share |

Dette trenger du

  • 75 g grøtris
  • 7,5dl soyamelk
  • 2,5dl soyafløte
  • 50g sukker
  • litt rosiner
  • ½ ts muskatnøtt
  • 2 ts margarin uten melk

Slik gjør du

Sett ovnen på 150 C.

Bland sammen alle ingrediensene og ha i en ildfast form.

La retten stå i ovnen i 30 min.

Ta den ut og rør rundt.

Sett den tilbake i ovnen og la stå til toppen er gyldenbrun og mesteparten av vesken er trukket inn i risen.Total tid i ovnen er ca 2 timer.

La retten stå i 15 min før du serverer den .

Smaker deilig sammen med f. eks plomme eller kirsebærkompott.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com