Rabarbrasaus til is
Rabarbrasaus til is
Syren i rabarbra kan forverre atopisk eksem, men tåles forøvrig godt av allergikere.Server sausen til soyais, risis eller fløteis, alt etter hva du tåler. Is laget av Odense Erlet smaker også godt. Se egen oppskrift. Bilde/oppskrift fra dansukker.com
Share |

Dette trenger du

1/2 l rabarbra i centimeterlange biter

1 dl Lys Sirup

1 kanelstang

1 dl vann

1 ts Vaniljesukker

ev 1-2 ss Cointreau

Slik gjør du

1. Legg rabarbraen, sirupen og kanelstangen i en kasserolle sammen med vannet og småkok i 10 minutter.

2. Tilsett vaniljesukker og eventuelt likør.

3. Serveres varm til is.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com