Karamellpannacotta med bringebær
Karamellpannacotta med bringebær
Dette er en nydelig dessert, der en har byttet ut melk og fløte med havremelk og havrefløte. oppskriften har vi fått fra Oatly, og fotograf er Sven Svensson. Oatlys produkter er glutenfrie
Share |

Dette trenger du

2 dl sukker

5 dl Oatly iMat havrefløte

1,5 dl Oatly Havredrikk

6 st gelatinplater

150 g hele frosne bringebær

2-3 ss sukker

Slik gjør du

1. Varm sukkeret til det karamelliseres, dra kjelen til siden og hell i Oatly Havredrikk og iMat havrefløte. Kok opp på ny og la koke til all karamellen er oppløst.

2. Legg gelatinplatene i kaldt vann til de har blitt myke. Klem forsiktig ut vannet fra gelantinen før de legges i karamellblandingen. Rør til gelantinen løses opp.

3. Sil karamellblandingen og ha den i dype tallerkner eller en serveringsskål

4. La stå 4-5 timer i kjøleskapet, til desserten har stivnet

5. Varm bringebærene i en kjele og ha i sukkeret. Rør om til sukkeret er oppløst og bringebærene har blitt myke

6. Serveres straks

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com