Karamellisert ananas
Karamellisert ananas
Denne deilige dessertoppskriften er hentet fra www.dansukker.com . Vi har byttet ut smøret i oppskriften med melkefri margarin.
Share |

Dette trenger du

1 ananas
5 ss lys sirup
1ss margarin uten melk
1 lime- saft og revet skall
nymalt svart pepper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slik gjør du

Skjær toppen og bunnen av ananasen og fjern skallet på sidene.
Del frukten og skjær den i båter.
Fjern eventuelt stengelen.
Varm en panne og hell i sirup.
Ha i margarin og la det smelte.
Legg ananasstykkene i den varme sirupen og tilsett saft og skall av limen.
La ananasen karamellisere seg i ca 2-3 min. på hver side.
Server de karamelliserte ananasstykkene med is som tåles og nymalt svart pepper.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com