Fruktsalat med yoghurtsaus
Fruktsalat med yoghurtsaus
oppskrift/bilde fra dansukker.com Bland sammen frukter som tåles. Noen vil gjerne reagere allergisk på epler eller appelsin.Prøv deg gjerne frem med andre frukttyper. Melkeallergikere kan bytte til soyayoghurt, mens de fleste med laktoseintoleranse vil tåle syrnede produkter som soyayoghurt.
Share |

Dette trenger du

200 g melon i terninger, valgfri type
(200 g eple i terninger)
(200 g appelsin i biter)
100 g ananas i terninger
100 g blå druer

Saus
1 l naturell yoghurt, evnt soyayoghurt
¼ - ½ dl Sweet & Less
2 krm malt kardemomme
1 ts vaniljesukker

Slik gjør du

Bland sammen ingrediensene til salaten.

Hell yoghurten i en sil med et håndkle i og la renne av i 2–3 timer. Rør i vaniljesukker, Sweet & Less og kardemommen.

Skriv ut
Allergikokken AS. Hilde Brenne Rugås, Øvre Stokkavei 19, 4023 Stavanger. Tlf 926 66 486 hilde.rugaas@gmail.com